ghost-clan.tk

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
ghost-clan.tk

Ghost Clan FORUM

+2
broken;X
Sticky
6 participanți

Activitatea Adminilor/Probleme Sv

Sticky
    Sticky
    Membru
    Membru

Data de inscriere : 27/12/2009
    Varsta : 33
    Localizare : Pe Server

Activitatea Adminilor/Probleme Sv Empty Activitatea Adminilor/Probleme Sv

Mesaj  Sticky Dum Ian 10, 2010 5:37 pm

Se pare ca in ultimul timp multi admini nu au mai dat nici pe server nici pe forum....iar din pacate serverul merge din ce in ce mai rau find 5 oameni pe sv pingul nu scade sub 70...ar trebui luate niste masuri.

regads,
    Sticky
    broken;X
    broken;X
    Membru
    Membru

Data de inscriere : 03/01/2010

Activitatea Adminilor/Probleme Sv Empty :)da

Mesaj  broken;X Dum Ian 10, 2010 5:42 pm

Credema intreaba pe ceilalti playeri eu unul sunt prezent pe svr mai tot timpu daca nus ocupat si asta se intampla rar....si pe forum sunt de fiecare data ma uit sa vad daca aa aparut ceva nou......... Basketball
    Sticky
    Sticky
    Membru
    Membru

Activitatea Adminilor/Probleme Sv Empty Re: Activitatea Adminilor/Probleme Sv

Mesaj  Sticky Dum Ian 10, 2010 7:20 pm

stiu man pe tine team vazut aproape tot timpul....dar multi nu isi mai dau interesul din pacate...nu vreau sa dau nume se simt ei cand vor vedea topicul Smile
    Jupanul
    Jupanul
    Admin CS
    Admin CS

Data de inscriere : 18/12/2009
    Varsta : 29
    Localizare : Hunedoara/Petrila

Mesaj  Jupanul Lun Ian 11, 2010 7:18 pm

Stiky nu te mai lua de brok ca sta mai mult pe svr de cat tine pe tine te vad o datla la 2 zile si atunci dai ban degegaba sau mai stiu io ce fac No No Like a Star @ heaven
    broken;X
    broken;X
    Membru
    Membru

Data de inscriere : 03/01/2010

Activitatea Adminilor/Probleme Sv Empty ms

Mesaj  broken;X Lun Ian 11, 2010 7:40 pm

ms jupanul dar nu sa luat de mn ms totusi dar a vorbit in GEneral la ceilalti;) geek
    Sticky
    Sticky
    Membru
    Membru

Mesaj  Sticky Lun Ian 11, 2010 9:06 pm

Jupanul a scris:Stiky nu te mai lua de brok ca sta mai mult pe svr de cat tine pe tine te vad o datla la 2 zile si atunci dai ban degegaba sau mai stiu io ce fac No No Like a Star @ heaven

ai ceva personal cu mine ?....in caz canu vezi nu mam luat de broken chiar lam laudat Neutral
    tody
    tody
    Admin
    Admin

Data de inscriere : 02/01/2010

Mesaj  tody Mar Ian 12, 2010 1:01 am

Cum ziceam cred ca luna asta din 23 de admini care sunt in total pe sv vor ramane decat 10 sau 15 maxim multi nu intra pe sv au admin asa .... si nu tin redirectere voi lua masuri. orcum sv il iau de la 0 imi cer schuze ca e inchis va dura o zi sau doua da nam ce face..... vom schapa de admini care..... si sv va fi reinoit totalitate 100% pirat
    Ady_fcs
    Ady_fcs
    Admin
    Admin

Data de inscriere : 19/12/2009
    Varsta : 37
    Localizare : Focsangele

Mesaj  Ady_fcs Mar Ian 12, 2010 1:22 pm

asteptam s lista cu noii admini:P
    **-Smil3-**
    **-Smil3-**
    Admin
    Admin

Data de inscriere : 18/12/2009
    Varsta : 30
    Localizare : Hunedoara/Petrila

Mesaj  **-Smil3-** Mier Ian 13, 2010 3:05 pm

asteptam lista cu admini!!!si sa fie fain serverul

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Sam Noi 23, 2024 10:17 am